Hoppa till innehåll

Totalentreprenad

Med en bra koordinationsförmåga och flera experter hjälper vi dig med helheten. Anlita oss för totalentreprenad av ditt projekt! Vi hjälper både privatpersoner och företag i hela Mälardalen, med Enköping som utgångspunkt.


Som totalentreprenör erbjuder vi en helhetslösning

Ja, vi på Rosendal El & Entreprenad håller i hela ditt projekt om du önskar. Med vårt breda nätverk av snickare och hantverkare utgör vi en totalentreprenad med experter som har mycket kunskap och lång erfarenhet. På det sättet kan vi hjälpa dig med att hålla i stora och små projekt och erbjuda en helhet.
Under de senaste åren har vi hållit i över 30 stora totalentreprenader över hela Sverige. Detta har givit oss en erfarenhet, ett kunnande och framförallt ett kontaktnät med många otroligt duktiga yrkesmän och kvinnor från alla nödvändiga yrkeskategorier.

totalentreprenadringar

Ansvar och smarta lösningar

De senaste årens erfarenheter har givit oss en ovärderlig kunskap om hur man lyckas i både större och mindre projekt. Vi tar ansvar och ser alltid till att du som kund får en bra leverans med smarta lösningar som underlättar din vardag. Vi ser till att slutmålet möter din förväntan.
Vi har många stora välkända kunder och bra referenser. Bland annat har vi varit totalentreprenör åt Ö&B där vi byggt om över 15 butiker de senaste åren. Genom vårt arbete i olika projekt tar vi med oss en ovärderlig erfarenhet för att kunna leverera ännu smartare lösningar till dig som anlitar oss.
Vi kan hjälpa dig som företag eller om du är en privatperson. Vi utför projekt i hela Mälardalen. Välkommen att kontakta oss för att höra mer eller boka in ett möte!